Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταTricone λεπίδα του τρυπανιού

Tricone κομμάτι τρυπανιών τριών κυλίνδρων 8 1/2 ίντσα για τη διάτρηση σκληρής ροκ

Πιστοποίηση
Κίνα ROSCHEN GROUP Πιστοποιήσεις
Κίνα ROSCHEN GROUP Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Ο πελάτης μας χρησιμοποίησε τα κομμάτια πυρήνων διαμαντιών σας, πολύ ικανοποίησε την ποιότητά σας.

—— Steve

Ο πελάτης μας εξετάζει τα τελευταία κομμάτια κουμπιών DTH σας, ΤΣΑΚΏΝΕΙ το σφυρί 32 ήταν μιας καλής ποιότητας. Θέλουμε να αγοράσουμε πάλι.

—— Jackie Ουίλιαμς

Χρησιμοποιήσαμε τα τρυπώντας με τρυπάνι προϊόντα σας, και θέλουμε να γίνουμε ο πράκτοράς σας.

—— Γερμανός στρατιώτης Bosch

Το σφυρί RC σας, ποιότητα κομματιών κουμπιών είναι πολύ καλό, η τιμή είναι competer από τον άτλαντα Copco.

—— Stephen Quinto

Είμαι Online Chat Now

Tricone κομμάτι τρυπανιών τριών κυλίνδρων 8 1/2 ίντσα για τη διάτρηση σκληρής ροκ

Three Roller Tricone Drill Bit 8 1/2 Inch for Hard Rock Drilling
Three Roller Tricone Drill Bit 8 1/2 Inch for Hard Rock Drilling Three Roller Tricone Drill Bit 8 1/2 Inch for Hard Rock Drilling Three Roller Tricone Drill Bit 8 1/2 Inch for Hard Rock Drilling

Μεγάλες Εικόνας :  Tricone κομμάτι τρυπανιών τριών κυλίνδρων 8 1/2 ίντσα για τη διάτρηση σκληρής ροκ

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: ROSCHEN
Πιστοποίηση: ISO, API
Αριθμό μοντέλου: 8 1/2

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1 η/υ
Τιμή: Negotiate
Συσκευασία λεπτομέρειες: πολυ ξύλινο κιβώτιο
Δυνατότητα προσφοράς: 10000 PCS
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Ονομα: Tricone κομμάτι τρυπανιών τριών κυλίνδρων Πωλήσεις κομματιών: Tricone κομμάτια τρυπανιών για την πώληση
Μέγεθος: μεγέθη tricone κομματιών χρήση: tricone κομμάτι για καλά να τρυπήσει με τρυπάνι
Χρήση: χρησιμοποιημένο craigslist tricone κομματιών Αγοραστής κομματιών: Εισαγωγέας Tricone κομματιών
Τύπος: Κομμάτι τρυπανιών κώνων κυλίνδρων Σειρά: tricone κομμάτια του Hughes
Σειρά αριθ.: Tricone κομμάτι τρία Tricone κομμάτι τρεις-κώνων κομματιών βράχου κομματιών κυλίνδρων δακτυλογραφήστε το αριθ.: Tricone κομμάτι
τύπος tricone κομματιών: Σχέδιο κομματιών κώνων κυλίνδρων Όνομα σειράς: Tricone κομμάτια τρυπανιών κώνων κυλίνδρων
Όνομα τύπων: TRI-CONE ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΡΥΠΑΝΙΩΝ - ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΩΝΩΝ ΚΥΛΙΝΔΡΩΝ 3» 4» 6» 8» κομμάτια καλής ποιότητας: επαγγελματικός προμηθευτής εργαλείων διατρήσεων βράχου
Υψηλό φως:

8 1/2 Inch Tricone Drill Bit

,

Hard Rock Drilling

,

TCI Tricone Bit 8 1/2"


Tricone κομμάτι τρυπανιών τριών κυλίνδρων 8 1/2 ίντσα για τη διάτρηση σκληρής ροκ
 

 

Περιγραφές:

 

Το Tricone κομμάτι είναι ένα σημαντικό εργαλείο για τη γεώτρηση πετρελαίου, η απόδοσή της θα ασκήσει άμεση επίδραση στην ποιότητα διάτρυσης, την αποτελεσματικότητα διατρήσεων και τις δαπάνες διατρήσεων. Το σχέδιο Tri-cone κομματιών είναι βασισμένο στην πρακτική εμπειρία, που συνδυάζονται με τη μέθοδο δοκιμής και λάθους, το επαναλαμβανόμενους σχέδιο και τον υπολογισμό, η ακρίβεια σχεδίου είναι χαμηλή, ο μακροχρόνιος κύκλος, αυτό είναι δύσκολο να βελτιωθεί την ποιότητα σχεδίου, και κάθε υπολογισμός μπορεί μόνο να σχεδιάσει ένα τρυπάνι, χαμηλή αποδοτικότητα.

 

Σχεδιάγραμμα μεγέθους κομματιών κυλίνδρων τρία

 

3 7/8 (98 χιλ.) 7 1/2 (190 χιλ.) 10 5/8 (269 χιλ.) 16 (406 χιλ.) 800 χιλ. 4 5/8 (118 χιλ.) 7 7/8 (200 χιλ.) 11 5/8 (295 χιλ.) 17 1/2 (445mm) 900mm 5 7/8 (149mm) 8 1/2 (216mm) 12 1/4 (311mm) 26 (660mm) 1200mm 6 (152mm) 9 1/2 (241mm) 13 5/8 (346mm) 500mm 6 1/2 (165 χιλ.) 9 7/8 (250 χιλ.) 15 1/2 (393 χιλ.) 600 χιλ.
 

 

Προφυλάξεις για τη χρήση:
   

a. Μην αγγίξτε το εργαλείο κομματιών κυλίνδρων κατά το σύνδεση και την εκφόρτωση του κομματιού.

b. για να κρατήσει τη λάσπη καθαρή για να αποτρέψει το εμποδίζοντας κομμάτι του ματιού νερού, το οποίο έχει επιπτώσεις στο κομμάτι τρυπανιών.

c. έλεγχος ταχύτητας τρυπανιών για να αποτρέψει την ξαφνική αντίσταση, έτσι ώστε το τρυπάνι κώνων κυλίνδρων για να παίξει μια καλύτερη επίδραση.

d. Κρατήστε και τις δύο αντλίες σε καλή κατάσταση.

e. κρατήστε το κατώτατο σημείο καλά του καθαρού, από το τρυπάνι, τρυπάνι στη μεταλλουργική ξύστρα λάσπης ή καλύψτε την πηγή με το χάλυβα, συχνά έλεγχος τα εργαλεία πενσών και ασφαλιστικών πωλήσεων οπών καρφίτσας για να αποτρέψετε τα μειωμένα αντικείμενα πηγών.

f. δώστε προσοχή στο τρυπάνι για να αποτρέψετε την ολισθηρή διάτρηση, διάτρηση Dun.

g. Αντιμετώπισε μια παράξενη διάτρηση, χρόνος διατρήσεων να ρυθμιστούν οι παράμετροι διάτρυσης.

h. Το τρυπάνι κομματιών τρυπανιών στο τέλος, ο πρώτος κύκλος περίπου 10 λεπτών, με 1-2 τόνους σε περίπου 0,5 μέτρα, διατήρησε σταθερή ατμοσφαιρική πίεση αργά σε 6-8 τόνους της διάτρυσης. Τρυπήστε με τρυπάνι ομοιόμορφα για να αποτρέψετε την ξαφνική ζημία στη διέξοδο, πίεση τρυπανιών γενικά όχι περισσότεροι από 10 τόνοι. Όταν αντιμετωπίζετε την αργή διάτρηση, για να αναλύσετε, εάν είναι λόγω του ημιωρόφου για να είναι υπομονετική, μην προσθέστε τυφλά την πίεση τρυπανιών.

 

Το Tri-cone κομμάτι τρυπανιών είναι ένα από το ευρύτατα χρησιμοποιημένο κομμάτι διατρήσεων, με την ευρεία προσαρμογή στο έδαφος, το υψηλό ποσοστό διείσδυσης των χαρακτηριστικών της μηχανής. Tricone κομμάτι από τη δομή κοπής, δομή ρουλεμάν, τμήματα κλειδώματος, παρέμβυσμα ελαίου, συσκευές ακροφυσίων, όπως περισσότερα από 20 είδη συστατικών. Ταξινόμηση Tricone κομματιών

 

1. Φέρων τύπος: Κύλισμα και σαφή ρουλεμάν

2. Σφραγίζοντας τύπος: λαστιχένια σφραγίδα και σφραγίδα μετάλλων

3. Σύμφωνα με τα σταθερά δόντια διαιρείται σε: Tricone κομμάτι εγκοπών (δόντια καρβιδίου) και κομμάτι εργαλείων άλεσης Tricone (δόντια χάλυβα)


 

Αρχή εργασίας:
 

Το Tricone κομμάτι στην περιστροφή σειράς βάρος-πίεσης και τρυπανιών στο πλαίσιο της δράσης των δοντιών συνέτριψε και τρώει στο βράχο, γλιστρώντας για να παραγάγει κάποιους κουρά και βράχο. Όταν ο κώνος κυλίνδρων στο κατώτατο σημείο του κυλίνδρου, τα δόντια στον κώνο προσκρούει με τη σειρά, στο σχηματισμό, αυτός ο ρόλος μπορεί να είναι μέρος της συντριβής πάτους, ενώ ο ρόλος του κυλίνδρου μαζί με την επίδραση κουράς να κόψει μακριά τα υπόλοιπα δόντια μεταξύ του άλλου μέρους του βράχου, έτσι ώστε το κατώτατο σημείο του βράχου που σπάζουν εντελώς, καλά μπορεί να επεκταθεί.


 

Πλεονεκτήματα προϊόντων:
 

Τα κομμάτια τρυπανιών είναι ευρύτατα χρησιμοποιημένη στη γεώτρηση πετρελαίου και τη γεωλογική διάτρηση. Τα Tricone κομμάτια έχουν την επίδραση του λικνίσματος, της συντριβής και της κουράς του βράχου σχηματισμού κατά τη διάρκεια της περιστροφής. Επομένως, το κομμάτι κώνων κυλίνδρων μπορεί να προσαρμοστεί στους διάφορους μαλακούς, μέσους και σκληρούς σχηματισμούς. Ειδικά μετά από την εμφάνιση των κομματιών κυλίνδρων αεριωθούμενος-τύπων και των κομματιών κώνων κυλίνδρων μακρύς-ακροφυσίων, η ταχύτητα διάτρυσης κομματιών κυλίνδρων αυξάνεται πολύ, η οποία είναι μια σημαντική επανάσταση στην ανάπτυξη των κομματιών κώνων κυλίνδρων. Το Tricone κομμάτι από τον τύπο δοντιών μπορεί να διαιρεθεί σε κομμάτι κυλίνδρων δοντιών άλεσης (δόντια χάλυβα), να παρεμβάλει το κομμάτι κυλίνδρων δοντιών (εργαλείο κυλίνδρων καρβιδίου καθορισμένο) σύμφωνα με τον αριθμό κυλίνδρου μπορεί να διαιρεθεί σε ενιαίο κώνο, διπλό κώνο, Tricone και multi-roller κομμάτι. Ευρύτατα χρησιμοποιημένη στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, ο πιό κοινός είναι το tricone κομμάτι.

 

 

Τα κομμάτια τρυπανιών βράχου είναι ένα βασικό μέρος του πετρελαίου, της εξερεύνησης και των τρυπώντας με τρυπάνι βιομηχανιών, αλλά τα κομμάτια κώνων κυλίνδρων είναι πάρα πολύ ακριβά για μερικές τρυπώντας βιομηχανίες, προτρέποντας μερικές τρυπώντας βιομηχανίες για να παραγάγουν το μεγάλο δευτεροβάθμιο ενδιαφέρον κομματιών κώνων κυλίνδρων, η χαμηλή τιμή και η αξιόπιστη ποιότητά της (το μόνο 1/3 της διάρκειας ζωής του χρησιμοποιείται στη γεώτρηση πετρελαίου) μειώνουν το κόστος της τρυπώντας βιομηχανίας έτσι ώστε τα χρησιμοποιημένα κομμάτια κυλίνδρων έχουν γίνει ένα σημαντικό μέρος μερικές από την τρυπώντας βιομηχανία.
    

 

TRICONE ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΡΥΠΑΝΙΩΝ - ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΜΕΓΕΘΗ ΣΥΝΔΕΣΗΣ *
ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΚΑΡΦΙΤΣΩΝ
2 1/2» σε 2 3/4» συμπεριλαμβάνον A - AW ράβδος
2 7/8» σε 3 3/8» συμπεριλαμβάνον N4 ράβδος
3 1/2» σε 4 1/2» συμπεριλαμβάνον 2 3/8» API
4 5/8» σε 5» συμπεριλαμβάνοντα 2 7/8» API
5 1/8» σε 7 3/8» συμπεριλαμβάνον 3 1/2» API
7 1/2» σε 9 3/8» συμπεριλαμβάνον 4 1/2» API
9 1/2» σε 14 3/8» συμπεριλαμβάνον 6 5/8» API
14 1/2» σε 18 1/2» συμπεριλαμβάνον 6 5/8» API ή 7 5/8» API
18 5/8» σε 26» συμπεριλαμβάνοντα 7 5/8» API ή 8 5/8» API
27» και μεγαλύτερος 8 5/8» API
τα κομμάτια *Tricone είναι διαθέσιμα με τα εναλλακτικά μεγέθη σύνδεσης κατόπιν αιτήσεως.


 

Παραδείγματος χάριν

 

FJ517G τρία κομμάτι κυλίνδρων

 

Κατηγορία προϊόντων: Διάτρηση, εξερεύνηση, πετρέλαιο, κομμάτι, εξαρτήματα διατρήσεων

Όνομα προϊόντων: το μέταλλο 215.9mm Jianghan ενέθεσε το κομμάτι κώνων τριών κυλίνδρων

Τύπος προϊόντων: FJ517G


 

Δομικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα:

 

 

1. Επιπλέουσα φέρουσα δομή, το επιπλέον στοιχείο από την υψηλής αντοχής, υψηλή ελαστικότητα, υψηλής θερμοκρασίας αντίσταση, υψηλά χαρακτηριστικά αντοχής των νέων υλικών, η επιφάνεια της στερεάς επεξεργασίας λιπαντικών. Η μείωση της σχετικής γραμμικής ταχύτητας του φέροντος ζευγαριού μειώνει άνοδος θερμοκρασίας της επιφάνειας τριβής, η οποία μπορεί αποτελεσματικά να βελτιώσει τη φέρουσα ζωή και τη φέρουσα αξιοπιστία υπό τρυπώ με τρυπάνι υψηλής πίεσης ή μεγάλης ταχύτητας τους όρους.

2 χρησιμοποίηση της μεγάλης ακρίβειας σφραγίδας μετάλλων. Η σφραγίδα μετάλλων αποτελείται από ένα καλά σχεδιασμένο δαχτυλίδι με σφραγιδόλιθο μετάλλων όπως η αξονική δυναμική σφραγίδα ρουλεμάν, λαστιχένιο ενεργοποιώντας δαχτυλίδι υψηλός-ελαστικότητας δύο βρίσκεται στην περιοχή σφράγισης φοινικών και κώνων δοντιών ως στατική σφραγίδα, η βελτιστοποιημένη συμπίεση σφραγίδων για να εξασφαλίσει ότι δύο Α η επιφάνεια σφράγισης δαχτυλιδιών μετάλλων διατηρεί πάντα την καλή επαφή.

3. Κώνος κλειδώματος σφαιρών, για να προσαρμοστεί στη υψηλή ταχύτητα.

4. Με μια πλήρη λαστιχένια δεξαμενή που περιορίζει τη διαφορική πίεση και αποτρέπει το ρευστό διατρήσεων από την είσοδο του συστήματος λίπανσης, παρέχει μια καλή εγγύηση λίπανσης για το φέρον σύστημα.

 

5. Υιοθετήστε το νέο λίπος που είναι ανθεκτικό σε υψηλής θερμοκρασίας 250 ° Γ και ενάντιος στη φθορά.

6 ένθετα με τα δόντια υψηλής αντοχής και καρβιδίου ανθεκτικότητας, το βέλτιστο σχέδιο του αριθμού σειρών δοντιών, δόντια, ύψος δοντιών και μοναδικό σχεδιάγραμμα δοντιών κραμάτων, δίνουν το πλήρες παιχνίδι στην υψηλή αντοχή και την άριστη τέμνουσα δυνατότητα του κομματιού. Επιφάνεια δοντιών κομματιών δοντιών χάλυβα που ενώνει στενά τα νέα wear-resistant υλικά, διατηρώντας το υψηλό ποσοστό διείσδυσης της διάτρησης κομματιών χάλυβα βελτιώνοντας τη ζωή κοπτών κομματιών.

 

 

Λαστιχένιο tricone κομμάτι σφραγίδων

 

 

Εισαγωγή προϊόντων: Το τρυπάνι σειράς Χ είναι ο-διαμορφωμένο σφραγισμένο λάστιχο γλιστρώντας φέρον κομμάτι, το οποίο μπορεί να αντισταθεί το υψηλότερο βάρος--κομμάτι με την κανονική ταχύτητα.

Κατηγορία προϊόντων: Διάτρηση, εξερεύνηση, πετρέλαιο, κομμάτι, εξαρτήματα διατρήσεων

 

 

Τα κύρια δομικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα:

 

1. Η χρήση των δοντιών υψηλής αντοχής και καρβιδίου ανθεκτικότητας, βελτιώνει την αντίσταση αντίκτυπου των δοντιών για να μειώσει το σπασμένο ποσοστό δοντιών

Το βελτιστοποιημένο σχέδιο του αριθμού δοντιών, ο αριθμός δοντιών, ύψος δοντιών και μοναδικό σχεδιάγραμμα δοντιών κραμάτων, δίνει το πλήρες παιχνίδι στην τέμνουσα δυνατότητα κομματιών και την τέμνουσα ταχύτητα

3. Χρησιμοποιώντας τον κώνο κλειδώματος αιφνιδιαστικός-κλειδαριών, μπορεί να αντισταθεί την υψηλή διάτρηση

inlay συγκόλλησης 4 κώνων το κράμα μείωσης, βελτιώνει την ικανότητα ρουλεμάν αντι-δαγκωμάτων

5. Η χρήση ιδιαίτερα διαποτισμένο λαστιχένιο O-ring νιτριλίων, η βελτιστοποιημένη συμπίεση σφραγίδων αυξάνει τη φέρουσα αξιοπιστία σφραγίδων

6. Υιοθετώντας μια πλήρη λαστιχένια τσάντα αποθήκευσης πετρελαίου που μπορεί να περιορίσει τη διαφορά πίεσης και να αποτρέψει το ρευστό διατρήσεων από την είσοδο του συστήματος λίπανσης, την παροχή της καλής λίπανσης για το φέρον σύστημα και την εξασφάλιση της κανονικής εργασίας της σφραγίδας δαχτυλιδιών «Ο» και της βελτίωσης της οικονομικά ενεργής ζωής του κομματιού τρυπανιών

7. Με την υψηλής θερμοκρασίας, χαμηλή φθορά λόγω χρήσης 250 ℃ του νέου λίπους για να βελτιώσει την υψηλής θερμοκρασίας ικανότητα συστημάτων λίπανσης σφραγίδων τρυπανιών.

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ απευθυνθείτε:

Α.Ε. ROSCHEN.
ROSCHEN GROUP LIMITED
ROSCHEN HOLDINGS LIMITED

 

Skype: ROSCHEN.TOOL, ROSCHEN_GROUP

WeChat: +86-137 6419 5009 +86-135 8585 5390

WhatsApp: +86-137 6419 5009 +86-135 8585 5390

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: το roschen@roschen.com το roschen@roschen.net

 

Ιστοχώρος: το http://www.roschen.com το http://www.roschen.net

το http://www.roschen.cn το http://www.roschendrill.com

 

 

 

 Λέξεις κλειδιά:
 
 

tricone κομμάτι κυλίνδρων
Tricone κομμάτια τρυπανιών κώνων κυλίνδρων
Tricone κομμάτια βράχου
κομμάτια βράχου φρεατίων νερού
κομμάτια κυλίνδρων για την πώληση
tricone κομμάτι βράχου
κομμάτια τρυπανιών κώνων
tricone κομμάτι τρυπανιών
tricone κομμάτια του Hughes
κομμάτια τρυπανιών κώνων κυλίνδρων
ο βράχος δάγκωσε τα μεγέθη
TRI-CONE ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΡΥΠΑΝΙΩΝ - ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΩΝΩΝ ΚΥΛΙΝΔΡΩΝ 3» 4» 6» 8.
κομμάτι τρυπανιών κομματιών κυλίνδρων tricone κομματιών
Tricone κομμάτια κυλίνδρων βράχου - κατασκευαστές, προμηθευτές
Tricone κομμάτια τρυπανιών, κώνος κυλίνδρων
Tri-Cone κομμάτια τρυπανιών
Tricone κομμάτι: Τρυπώντας με τρυπάνι εξοπλισμός
κομμάτι κώνων κυλίνδρων
tricone κομμάτι
tricone κομμάτια
tricone κομμάτια iadc 537
tricone κομμάτια για την πώληση
μεγέθη tricone κομματιών
διάγραμμα tricone κομματιών
επιχείρηση tricone κομματιών
συνέλευση tricone κομματιών
πωλήσεις tricone κομματιών
tricone κομμάτια
κατασκευαστής tricone κομματιών
tricone κομμάτια για την πώληση στο craigslist
προμηθευτής tricone κομματιών
tricone κομμάτια στο Χιούστον
tricone κομμάτια στο craigslist
tricone κομμάτι για καλά να τρυπήσει με τρυπάνι
χρησιμοποιημένο craigslist tricone κομματιών
βάρος tricone κομματιών
tricone κομμάτια τρυπανιών
tricone κομμάτι βράχου
tricone κομμάτια του Hughes
κομμάτι τρυπανιών κώνων
tricone κομμάτι tci
Tricone κομμάτι για καλά να τρυπήσει με τρυπάνι (μέσος καταπονημένος)
Κομμάτι PDC για καλά να τρυπήσει με τρυπάνι
Πολλαπλάσια Tricone κομμάτια
Tricone κομμάτι
Κομμάτι τρυπανιών
Καλά κομμάτι διατρήσεων
Εγκατάσταση γεώτρησης διατρήσεων
Κομμάτια τρυπανιών βράχου
Κομμάτι φρεατίων νερού
Κομμάτι τρυπανιών πετρελαίου
Καλά τρυπώντας με τρυπάνι
Καλά τρυπώντας με τρυπάνι εξοπλισμός
Εγκατάσταση γεώτρησης διατρήσεων φρεατίων νερού
Πώληση Tricone κομματιών
Έκρηξη (καλά να τρυπήσει με τρυπάνι)
Λάσπη διατρήσεων
Εγκατάσταση γεώτρησης διατρήσεων
Τρυπάνι (πετρέλαιο)
Βαθιά καλά διάτρυση
Διάτρηση Underbalanced
Φρεάτιο νερού
Εγχειρίδιο που τρυπά καλά τις μεθόδους με τρυπάνι
Βαπτιστική καλά διάτρυση
Sludging
Τρι κομμάτι κώνων
Προμηθευτές Tricone κομματιών
Κατασκευαστές Tricone κομματιών
Προμηθευτές Tricone κομματιών της Κίνας
Κατασκευαστές Tricone κομματιών της Κίνας
Προμηθευτές Tricone κομματιών στην Κίνα
Κατασκευαστές Tricone κομματιών στην Κίνα
Tricone κομμάτια
Προμηθευτές Tricone κομματιών
Κατασκευαστές Tricone κομματιών
Tricone περιστροφικά κομμάτια τρυπανιών
tricone κομμάτια τρυπανιών για την πώληση
tricone κομμάτι για καλά να τρυπήσει με τρυπάνι
βάρος tricone κομματιών
χρησιμοποιημένο craigslist tricone κομματιών
tricone κομμάτια για την πώληση
tricone κομμάτι tci
tricone κομμάτια του Hughes
tricone κομμάτι τρυπανιών
Tricone κομμάτια βράχου
Tricone κομμάτι
Tricone κομμάτια τρυπανιών
Αμερικανικά Tricone κομμάτια
Κομμάτια τρυπανιών Baker Hughes Tricone Roller Cone
Τρυπώντας με τρυπάνι ανεφοδιασμός της Αμερικής
Δυτικός τρυπώντας με τρυπάνι ανεφοδιασμός της Αμερικής
Τρυπώντας με τρυπάνι ανεφοδιασμός
Διάτρηση πυρήνων εξερεύνησης
tricone κομμάτια τρυπανιών για την πώληση
tricone κομμάτι για καλά να τρυπήσει με τρυπάνι
βάρος tricone κομματιών
χρησιμοποιημένο craigslist tricone κομματιών
tricone κομμάτια για την πώληση
tricone κομμάτι tci
tricone κομμάτια του Hughes
tricone κομμάτι τρυπανιών
Tricone κομμάτια βράχου
Tricone κομμάτι
Tricone κομμάτια τρυπανιών
Αμερικανικά Tricone κομμάτια
Κομμάτια τρυπανιών Baker Hughes Tricone Roller Cone
Τρυπώντας με τρυπάνι ανεφοδιασμός της Αμερικής
Δυτικός τρυπώντας με τρυπάνι ανεφοδιασμός της Αμερικής
Τρυπώντας με τρυπάνι ανεφοδιασμός
Διάτρηση πυρήνων εξερεύνησης

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ απευθυνθείτε:


Skype: ROSCHEN.TOOL, ROSCHEN_GROUP

WeChat: +86-137 6419 5009 +86-135 8585 5390

WhatsApp: +86-137 6419 5009 +86-135 8585 5390

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: το roschen@roschen.com το roschen@roschen.net

Ιστοχώρος: το http://www.roschen.com το http://www.roschen.net

 

Στοιχεία επικοινωνίας
ROSCHEN GROUP

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. PHIGER

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα